Banket & brood bakkerij Enschede

Bakkerij Oonk heeft 4 winkels waarvan er 3 in Enschede zijn gevestigd en één in Hengelo. In alle winkels kunt u terecht voor onze ambachtelijke broden, ons uitgebreide gebak- en taarten assortiment en natuurlijk onze handgemaakte chocolade. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om bij ons filiaal in Glanerbrug en in het Winkelcentrum van Enschede-Zuid te komen lunchen op ons gezellige gedrag.

Bakker Enschede & Hengelo

Klik op jouw favoriete winkel voor meer informatie:

Banketbakkerij Oonk Enschede Zuid (Enschede).

Banketbakkerij Oonk Glanerbrug (Enschede).

Banketbakkerij Oonk Kuipersdijk (Enschede).

Banketbakkerij Oonk Wetstraat (Hengelo).

Assortiment taart & gebak in Enschede en Hengelo

Bij Bakkerij Oonk vind je een uitgebreid patisserie assortiment. Zo zijn er trendy gebakjes met unieke smaakcombinaties, gemaakt met de nieuwste technieken. Op deze manier hebben wij ons assortiment ook kunnen uitbreiden met luxe bombes en een vegan gebakje. Naast gebak maken wij nog altijd onze beroemde sloffen, slagroom- fototaarten & luxe desserttaartjes, perfect voor feestelijke gelegenheid of lekker bij de koffie! Kent u de échte klassiekers als een Twentse kozak, een oublie of de gevulde koek, nog? Ook deze worden producten worden nog altijd op ambachtelijke wijze bij ons gemaakt.

Assortiment brood in Enschede en Hengelo

Ook voor een verse boterham kan je bij Oonk terecht. Het assortiment aan Twentse broden is zeer ruim en varieert van wit, tarwe of volkorenbrood tot aan gevuld brood. Zo behoort de Twentse krentenwegge natuurlijk tot ons assortiment maar vergeet ons suikerbrood, de kaas/ui stokbroden of onze handgemaakte croissants ook zeker niet!

Bezorging brood/gebak Enschede en Hengelo

Bakkerij Oonk bezorgd in heel Enschede & Hengelo taart, gebak of brood bij uw thuis of op kantoor. Bestel vandaag voor 22:00 uur en morgenochtend wordt uw bestelling al op het gewenste adres bezorgd! Bekijk online ons gehele assortiment op onze webshop.

Neem contact met ons op bij vragen

Wilt u meer weten over onze bakkerij of bezorgservice? Bekijk dan onze website of neem contact op door te bellen naar 053 461 1256 of een e-mail te sturen naar: bestellen@oonk.nl.

Ga hier naar onze webshop.

meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en als eerste alle acties en aanbiedingen in je postvak? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Oonk.