Spaarsysteem


Voor onze spaarpashouders!

Met de Oonk Spaarpas, spaart u voor gratis producten. Zo mag u uw punten voor elk product bij ons in de inleveren.  

Als pashouder bent u als eerste op de hoogte van de aanbiedingen en geniet u van extra pashoudersvoordeel. De spaarpas is verkrijgbaar in al onze winkels. Vraag ernaar bij één van onze medewerkers.

Spelregels:

– Voor elke bestede euro ontvangt u van ons 1 punt.*

– Een punt vertegenwoordigt een waarde van 2 eurocent.

– Met deze punten kunt u sparen voor onze overheerlijke artikelen. Daarnaast selecteren wij in de loop van het jaar een aantal aanbiedingen die uitsluitend voor u als pashouder gelden.

– Het tegoed op uw persoonlijke pas is persoonlijk en niet overdraagbaar.

– Het tegoed is niet inwisselbaar voor contanten.

– Uitgesloten van spaarpunten zijn aanbiedingen, bezorgingen, bestellingen op rekening of via de webshop, bestellingen voor bedrijven of instellingen, de voordeel-koffiekaart en cadeaubonnen.


Bij verlies of diefstal van de pas kunt u bellen naar 053 461 12 56, mailen naar info@oonk.nl of melding doen bij een van onze medewerkers. Een gevonden pas kunt u in een van onze vestigingen afgeven.

Banketbakkerij Oonk behoudt zich het recht voor het spaarsysteem op enig moment te wijzigen of te beëindigen. Wij informeren u hierover tijdig. In dat geval blijven uw spaarpunten nog 6 maanden geldig na beëindiging van het spaarsysteem.

Door middel van deelname aan ons spaarsysteem geeft u toestemming voor het ontvangen van aantrekkelijke aanbiedingen of acties per e-mail. U kunt zich te allen tijde afmelden voor onze nieuwsbrief.

Banketbakkerij Oonk respecteert de privacy van alle gebruikers van haar spaarsysteem en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, en voor onze nieuwsbrief. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Oonk zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en als eerste alle acties en aanbiedingen in je postvak? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Oonk.