• Proef de smaak van lokaal en puur natuur

Voor bedrijven

Elke nacht bakken onze bakkers vers broden voor de beste kwaliteit en versheid. Om u als (horeca) klant zo flexibel mogelijk te bedienen kan u nog tot 22:00 uur in onze webshop uw bestelling plaatsen. Zo kunnen onze bakkers in de nacht uw oerbrood bakken of gebakje afmaken zodat u elke dag weer verse producten kan serveren.

Trakteren

Iets te vieren of gewoon een heerlijke Twentse saucijs willen eten tijdens een vergadering? Onze bezorgers leveren graag op uw locatie een lunch of traktatie.

Relatiegeschenken
Op zoek naar een leuke attentie voor uw werknemers of collega’s? Wij denken graag met u mee naar een passend en eventueel gepersonaliseerd cadeau. Zie hier enkele voorbeelden van onze geschenken.

KLANT WORDEN?

Al vele jaren leveren wij producten aan bedrijven, instellingen en verenigingen in Enschede, Hengelo en omgeving. Bent u op zoek naar verse broodjes voor op uw menukaart of banketbakkersijs voor uw ijssalon? Neem dan even contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

    meld je aan voor de nieuwsbrief

    Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en als eerste alle acties en aanbiedingen in je postvak? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Oonk.