Het verschil tussen fijn & grof volkoren

๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—น ๐˜๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ณ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿž๐Ÿž

Zoals wij al eerder hebben beschreven wordt er voor volkorenbrood de hele graankorrel gebruikt. Hiervoor kan je volkorenmeel gebruiken waarbij de hele graankorrel is fijn gemalen of je gebruikt een combinatie van volkorenmeel en gebroken/hele graankorrels.

Wij gebruiken voor al onze volkorenbroden volkorenmeel. Voor onze grof volkoren broden koken wij hele graankorrels en voegen wij deze toe aan het deeg voor een extra bite. Beide broden zijn even gezond en bevatten dezelfde vitamines (B1, B6), mineralen (ijzer,jodium) en voedingsvezels. Het enige verschil is de structuur van het brood.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ?
Doordat de graankorrel een efficiรซnt pakketje van veel belangrijke stoffen is, draagt dit pakketje er aan bij dat je darmen en stoelgang goed werken. Ook geven volkoren producten je een langer verzadigd gevoel en werken ze mee aan een goede darmwerking.

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ ๐—ท๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€?
1. Ga naar www.oonk.nl.
2. Bestel online twee GOED BEZIG producten.
3. Lever bij het afhalen uw kassabon in bij de hiervoor bestemde box bij de kassa.
Succes! ๐Ÿคฉ

meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en als eerste alle acties en aanbiedingen in je postvak? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Oonk.